Recollective Awareness Workshop Schedule

One Day Online Retreat, March 14, 2020

Recollective Awareness Workshop with Wendy Eisner

 Schedule

10:00-10:05 am     Welcome and Instructions

10:05-10:35          Sitting Meditation (30 min)

10:35-10:45          Journal writing (10 min)

10:45-11:00          Break (15 min)

11:00-11:30          Q & A, Reporting (30 min)

11:30-12:00 pm     Sitting (30 min)

12:00-1:00            Lunch and journal writing (1 hour)

1:00-1:45              Sitting and Journal writing (45 min)

1:45-2:00              Break (15 min)

2:00-3:00              Dharma Talk and Reporting (60 min)[1]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.